Nyheder


Rul ned for flere nyheder

Tak til www.select-sport.com/da/

Tak for alle donationerne idag. Vi er nu oppe på 4130 kr.

Det danske boldfirma http://www.select-sport.com/da/ har doneret 90 bolde til projektet. Tak for det Select!

Status 17. juni

Her produceres der jernmål på hovedgaden i byen Apac. Vi har lige modtaget seks svejsemasker i donation. Slut med svejseøjne i produktionen af mål.
Nu til status på indsamlingen efter fem uger. Facebook: 10552,- Mobilepay: 3841,- Kontant: 630,- Virksomheder. 3000,- Ialt indsamlet 18023,- TAK!


3 dage til afrejse

 

Kære allesammen. Nu er det snart tid til projektet rigtigt skal udfolde sig. Der er kun tre dage til afrejse nu. Alle tasker med indsamlet håndboldtøj, sko, bolde, briller, svejsemasker, kuglepenne, USB-pinde, brugte mobiltelefoner og laptops er pakket ned. Henrik Madsen har knoklet med at pakke det hele og knoklet med at få frivillige til at fragte alle tasker til københavn. I det hele taget bare knoklet for at få alle ender til at nå sammen inden afrejse. Flot arbejde Henrik!
Vi har modtaget og samlet så mange gode sager sammen, at vi har måtte betale 3200 kr for ekstra tasker til at fragte det derned.
Denne fundraiserside stopper lørdag d.7/7 på afrejsedagen. Du skal derfor skifte side til: "Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbold", hvis du stadig vil følge vores videre rejse. Det er også på denne side at lodtrækningen af de 4 flotte tegninger fra @art.by.jimiholstebro bliver offentliggjort d 15/7 i Apac. Så hold øje med den officielle side fra på lørdag, det er der det sker.

Der kan dog stadig doneres via Mobilepay 20950586 lige indtil lodtrækningen d.15/7.

Kh
Team Handball Uganda.
Henrik Madsen, Lukas Sander Mose Haugaard og Kenneth Mose Hansen.

 

3500,- sendt til Apac, Uganda

Vi har sendt 3500 kr ned til Apac, Uganda til indkøb af nye bolde. Som i kan se, så vækker det glæde. Vi håber meget, at det er godt givet ud og at vi får et forspring i forhold til håndboldtræningen. 2 1/2 uge til afrejse og vi mærker en fantastisk opbakning, nysgerrighed og velvilje til at støtte projektet på alle mulige måder. Tak til jer allesammen og lad os gi den gas de sidste par uger.
 

Kenneth Mose Hansens billede.

 

 

FAR OG SØN KLAR MED HÅNDBOLD-BISTAND

Ugeavisen Svendborg har skrevet en fin artikel om vores projekt. Del gerne artiklen så vores håndboldmission bliver kendt af folket.

Læs artiklen her

KONKURRENCE!

DONER OG VIND 4 VÆRKER af kunsteren @art.by.jimiholstebro

Jimi har begået 4 flotte tegninger, som vi nu sætter på højkant. Alle jer derude der har doneret via fundraiseren og via mobilepay deltager i lodtrækningen af disse 4 fantastiske værker. Mange tak til Jimi for det sublime arbejde og værsgo til jer super dejlige folk derude. Her er chancen for at støtte en god sag og få lidt kunst med hjem. Lodtrækningen sker søndag d.15/7 fra Apac, Uganda.

 

Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbolds billede.

 

Den lille Avis

Vi har en artikel i den lille avis med titlen "Far og søn giver en hånd(bold) til Uganda" 

http://www.denlilleavis.dk/

Status 1 juli

Vi skal nok ned og finpudse lidt i træningen. Men det ser godt ud med de nye bolde i de her spilsituationer.

Her kommer status på indsamlingen efter syv uger.

I denne uge, er der nogle flotte bidrag fra idrætsforeninger. Tåsinge HK og SH har doneret samlet 1000 kr.
BR66 har doneret 2000 kr, oveni har BR66 doneret to flotte sæt spillertøj, ti nye hættetrøjer, ti kasketter og udlån af fartmåler som vi har brugt til konkurrencer og som vi må få med til Afrika. Det er stærkt!

Facebook: 10682,- Mobilepay: 4891,- Kontant: 630 Virksomheder. 3000,- Idrætsforeninger: 3000,- Ialt indsamlet: 22203,-

 

 

 

Afrejse i morgen.

Henrik har bagt boller til rejsen og de sidste ekstra trøjer og shorts er blevet proppet ned i håndbagagen imellem personlige ejendele. Vi har gjort alt for at få så meget med som muligt.

Fundraiseren lukker ned i morgen, på afrejsedagen. Du kan følge med på "Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbold", hvis du vil følge vores forsøg på at give børnene i Apac lidt leg og glæde i hverdagen. Det vil være så fedt.

Vi lander i Entebbe tidlig søndag morgen og har derefter en lang køretur i bil til Apac. Donationer er stadig muligt via MOBILEPAY: 20950586.

Tak for nu og vi ses i Apac på søndag.

Hej allesammen

Hej Allesammen
Det går jo fantastisk. Mange tak for det.
Hvis man gerne vil støtte projektet, men ønsker at overfører penge på mobilepay, er det også en mulighed.

Mobliepay: 20950586

Kh
Kenneth Mose Hansen

Opdatering

Hej Allesammen
Tak for støtten indtil videre. Vi er nu oppe på 2730 kr sammenlagt med det der er doneret via mobilpay.

Tusind tak til Charlotte Kruse fra Sdr.Nærå IF Håndbold, for at starte en indsamling af træningstøj og sko på klubbens facebookside. Jeg glæder mig til at komme i Årslevhallen og se resultatet.

Vi indsamler penge til børn og unge i Uganda, og dit bidrag vil gøre en virkning, uanset om du donerer lidt eller meget. Alt hjælper.
Hvis man gerne vil støtte projektet, men ønsker at overfører penge på mobilepay, er det også en mulighed.

Mobliepay: 20950586

Kh
Kenneth Mose

Håndboldmål af kæppe og reb

På billederne fra Uganda ses håndboldmål der er bygget af kæppe og reb. Det holder ikke til mange skud på stolpen og derfor vil vi gerne udskifte dem med jernmål som også har net så bolden bliver i målet. Vi håber at få samlet ind til 4-6 baner.

Mobilepay: 20950586

Kh
Kenneth

Tak til Carlsberg

Vi har modtaget 100 overtrækstrøjer sponsoret af Carlsberg. Vi takker og skåler!!
Mobilpay: 20950586

Tak til Kvickly, Skibhusvej, Odense

7 dage er gået siden opstarten og 5010 kr er indsamlet. Mange tak for den flotte start på projektet. 
Her til morgen vågnede jeg op til en donation på 3000 kr fra https://www.facebook.com/KvicklySkibhusvej/
Det giver indsamlingen et lille boost og vi lander på ialt 8010 kr.
Tak til Kvickly, Skibhusvej, Odense og tak til jer alle store som små.

Kh
Kenneth

Status

14 dage er gået siden indsamlingens start. Hermed følger en status på donationer via Facebook, Mobilepay og virksomheder. Facebook: 6669 kr - Mobliepay: 2580 kr - Virksomheder: 3000 kr.--Ialt indsamlet: 12249 Kr. Tak til jer allesammen. HÅNDBOLD ER FOR ALLE!!

Indvielse af centerbane i Vester-Skerninge

Kom til indvielse, spis en pølse, se fodbold, få en snak og giv en skilling til projektet: "Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbold"

 

Mange tak for støtten!!

Ved indvielsen af ny centerbane i Vesters Skerninge, spillede Ollerup Skerninge G&I og Ulbølle idrætsefterskole opvisningskamp i fodbold. Det blev en flot spillet kamp hvor Ollerup-drengene løb med sejren. Efter kampen samlede spillere og trænere 380 kr ind til vores håndboldprojekt. Mange tak for støtten!!

 

Officiel åbning af strandbane ved Tåsinge HK

Skal du med på stranden? Så kom til åbning af den nye strandbane ved Tåsingehallen. Vi hjælper til med at dømme alle kampe fra 11:30-14:00 og som tak donerer Tåsinge HK et flot banner til vores håndboldprojekt: Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbold. Tak for det!!


NB: Hvis du står og mangler en håndbold eller fodbolddommer så sig til.

Tusind tak!

Se de smil i ansigterne, så bliver man glad. Hvor er det fantastisk at i støtter projektet så flot. Tusind tak!
Hermed en status på de første 3 ugers indsamling. 
Facebook: 8324,- Mobilepay: 3010,- Kontant: 380,- Virksomheder: 3000,- Ialt indsamlet: 14714,-

 

demokratifestival

Vi skal til demokratifestival med vores nye banner. Håber at der kommer en masse mennesker forbi og får en snak om håndboldprojektet. Vi ses!

 

Interwiev med Kenneth Mose

Tag et lyt til interwievet med Kenneth Mose og hør hvorfor håndboldprojektet Handball Uganda er værd at følge med i. Udover idrætstøj, sko og bolde tager vi vores foreningsliv, demokrati og håndboldkunnen med til Apac. God fornøjelse!

 
 

Optælling

Vi skal ned og lave håndbold for 200 børn i Apac, Uganda. Det bliver vildt! Alle indsamlede midler går ubeskåret til børnene dernede.
Her er optællingen på indsamlingen efter 4 uger:
Facebook: 9922,- Mobilepay: 3581,- Kontant: 430,- Virksomheder: 3000,- Ialt indsamlet: 16933,-

 

torveweekend i Ulbølle

"Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbold" kommer til torveweekend i Ulbølle. Vi har en konkurrence med om hvem der har det hårdeste kast. Der er flotte gaver til vinderne sponsoret af Dagli´brugsen Ollerup, Villa Flora og BR66 Langeskov. 3 KAST KOSTER 10 KR ALLE INDSAMLEDE MIDLER GÅR UBESKÅRET TIL BØRNENE i APAC, UGANDA. SÅ KOM GLAD!!

Handball Uganda - Børn og unge i Uganda skal lære at spille håndbolds billede.

Status Lørdag 23/6

Tak til alle jer der har doneret via Mobilepay siden sidste takkerunde for fire uger siden.

Tak Thomas Ellegaard, Per Virkus Nielsen, Kirsten Andersen, Lene Kingo Laursen, Line Thorius, Jeannette Bendtsen, Thorkild Christiansen, Janne Juel, Uffe Olsen, Heidi Skov, Ann-Kristine Borgensen Dall, Rikke Vittrup Sørensen, Niels Bomholt Jensen, Jeppe Simonsen, Hanne Sørensen og Margit Nyborg Jensen.

Støt via Mobilepay: 20950586